SEO оптимизация на сайт | Студио Уеб Графика

SEO оптимизация на уеб сайт

Какво представлява SEO оптимизацията 
на уеб сайт ?

SEO оптимизацията е процес, който има за цел да генерира трафик в търсачки и портали като Google, Yahoo, Bing, Yandex и др. Тази цел се постига чрез подобряване на кода и структурата на сайта.

Създават се XML Sitemap и robots.txt файлове за по добър прочит на уеб сайта или онлайн магазина, проверка на неактивни страници или страници с грешки, които не могат да бъдат индексирани по една или друга причина.

Друга част от този процес е оптимизиране на текстовете и изображенията чрез правилна и насочена употреба на ключови думи и фрази, H-title, Meta description, Alt tags, Meta tags, премахване на копирано съдържание или въвеждане на такова където е необходимо, линк билдинг, регистрация на сайт в Google My Business,  оптимизация на сайта за мобилните устройства и маркетинг в социалните мрежи, като Facebook.

Какви са ползите от SEO ?

какви-са-предимствата-на-seo-оптимизацията
 • По-добра позиция в Google

  90% потребители разглеждат сайтовете до 3 страница в  търсачките, а останалите сайтове остават невидими.

 • SEO подобрява скоростта на вашият сайт

  Скоростта на вашия уебсайт може да повлияе на класирането ви в различни уебсайтове на търсачките. 

  Знаете ли, че забавянето на времето за зареждане с две секунди за вашия уеб сайт ще ви струва 4,3% от продажбата?

 • SEO изгражда доверие

  Класирането на първо, второ или трето място казва на вашите клиенти , че бранда Ви е водещ на пазара и те по-лесно биха Ви гласували доверие.

 • Висок пазарен дял

  Да бъдеш на върха на списъка за търсене означава голяма вероятност уебсайта Ви да бъде открит от потребителите на Интернет. 

 • Повече органичен трафик

  Добре оптимизираният сайт получава повече трафик, повече конверсии, съответно повече потребители и увеличаване на продажбите с до 30%

Нашият процес

#1Пълен одит на уеб сайта

Одита е задълбочен технически анализ на състоянието на целият уеб сайт и включва абсолютно всички други отделни оптимизации.

#4One-page оптимизация

Оптимизацията включва редактиране на кода на уеб сайта, неговата структура, текстове, описания, изображения както и оптимизирането на вътрешните 

връзки.

#2 Анализ на ключовите думи

Анализират се думи и фрази, които потенциалните клиенти въвеждат в Google за да открият информация за услуга или за да закупят даден продукт.

#5 Off-page оптимизация

Линк билдинга представлява процес по изграждане на външни връзки към вашият сайт, които имат сходно съдържание за да може алгоритъма на Google да ви поставят в една и съща група.

#3Анализ на конкуренцията

Оптимизацията включва редактиране на кода на уеб сайта, неговата структура, текстове, описания, изображения както и оптимизирането на вътрешните връзки.

#6 Отчет на резултатите

Отчет и анализ на получените резултати във всеки един аспект от цялостната SEO оптимизация с корекция на ключовите думи и фрази с цел по високо класиране в търсачките.

Знаете ли какъв е вашият #SEO ранк ?

Заявете тук безплатен одит на Вашият уеб сайт. 

Защо да изберете нас ?

85%

Органичен 
трафик

40%

  Степен на 
отпадане

35%

Продължителност на посещението

22%

Страници на 
сесия

Други SEO услуги

Свържете се с нас


Нека заедно обсъдим детайлите на вашият проект и да изготвим вашата индивидуална оферта.
Последвайте ни и в социалните мрежи