One-page SEO оптимизация | Студио Уеб Графика

One-page SEO оптимизация

Какво представлява One-page SEO оптимизацията ?

Вътрешната SEO оптимизация представлява процес на редакция на вътрешните фактори на една уеб страница, като кода, текста, изображенията, както и правилното коригиране на вътрешните линкове. Изключително важен аспект е публикацията на авторски текстове и материали. Друг фактор, които не е за пренебрегване е плътността на ключовите думи и тяхната употреба в URL адресите на всяка тематична страница. Навигацията и съдържанието е от изключително значение при SEO оптимизацията, тъй като 
търсачките класират точно тези уеб сайтове с уникално съдържание.

защо-е-важна-One-page-оптимизацията

Защо е важна One-page оптимизацията ?

Целта на вътрешната SEO оптимизацията на страниците е да помогне на търсачките, като Google да разпознаят вашия уебсайт за думите, които  искате да класирате. Това включва одитиране на текущата ви структура на уебсайтове, за да отговори сайта Ви на последните SEO изисквания и да бъде откриваем и видим в интернет пространството.

Защо да инвестираме в SEO?

SEO е дългосрочна инвестиция, но се изплаща, когато се извърши правилно.Ако притежавате бизнес или управлявате уеб сайт от всякакъв вид, вероятно искате трафик на клиенти към него. SEO е важно, защото е специално насочен към това да помогне за подобряване на онлайн присъствието, трафика и в крайна сметка продажбите на услуги и продукти с до 30% според маркетингови проучвания.

Нашият процес

Процесът на работа се състои от последователни стъпки актуализирани с най-новите техники за вътрешна SEO оптимизация:

✔ Корекция на URL адресите на страниците

✔ Избор на подходящи <h> тагове

✔ Корекция на Meta-таговете

✔ SEO Копирайтинг на текстовете в уеб сайта

✔ Корекция на Anchor и Bold текстове

✔ Създаване на връзки към социалните мрежи

✔ Компресиране на изображенията

✔ Поставяне на Alt-тагове на изображенията

 

защо-да-инвестираме-в-seo-оптимизацията

Други SEO услуги

One-page SEO въпроси

Какво представлява Meta-описанието ?

Мета описанието е този фрагмент, който хората виждат, когато търсят ключова дума или ключова фраза в Google или други търсачки. Именно тази линия отговаря на това какво точно търсят при извършване на търсенето и макар да не е известен фактор, който класира вашия сайт, той все още е важен аспект на SEO.

Какво представляват <h> таговете ?

Таговете <h1> до <h6> се използват за дефиниране на HTML заглавия. Като <h1> тагът определя най-важната позиция. <h6> определя най-маловажната позиция.

Какво трябва да знаем за Alt-таговете ?

За добрата SEO оптимизация е задължително всички изображе¬ния да имат описателен ALT текст. Препоръчително е да не превишава 10 думи. В него трябва да присъстват ключовите думи, които по възможност трябва да бъдат раз¬положени в началото. Наименованието “Alt” идва от “алтернативен текст”, който се изписва вместо изображени¬ето, в случай че потребителят е изключил показването на изображения или браузьрьт му не ги зарежда. Най-важната информация за снимки, графики и други графични изображения Google получава точно от този текст.

Какво трябва да знаем за Title таговете ?

Title тага е HTML елемент, който определя заглавието на уеб страница. Маркерите за заглавия се показват на страниците с резултати от търсачките (SERPs) като заглавие за кликване за даден резултат и са важни за използваемостта, SEO и споделянето на социални мрежи. Заглавният маркер на уеб страница е предназначен да бъде точно и кратко описание на съдържанието на страницата.

Как LSI ключовите думи помагат на SEO ?

Използването на системата за латентно семантично индексиране (LSI) е една от многото SEO стратегии за уебсайтове, които SEO агенциите и SEO специалистите използват, за да помогнат на търсачките да анализират по-добре общата тема на съдържанието на определена уеб страница. Тези семантично значими думи и фрази имат висока степен на корелация към дадена тема и са това, което алгоритъмът на Google използва, за да прецени качеството на съдържанието на страницата и доколко те са подходящи за ключовата дума, въведена от потребителите.

Какво представляват Meta-ключовите думи ?

Алгоритъма на търсачките отделя все по-малко внимание на Meta-ключовите думи, но все пак е от съществено значение да бъдат използвани правилно, като се изброят важните ключови думи.

Свържете се с нас


Нека заедно обсъдим детайлите на вашият проект и да изготвим вашата индивидуална оферта.
Последвайте ни и в социалните мрежи