Оптимизация по местоположение - Local SEO | Студио Уеб Графика

Local SEO Оптимизация

Какво представлява оптимизацията по
местоположение

..или Local SEO ?

Понастоящем почти всички бизнеси разчитат най-вече на 
видимостта си в интернет пространството, за това оптимизацията по местоположение е един от важните фактори в цялостната SEO оптимизация на един бизнес уеб сайт или онлайн магазин.

Оптимизацията по местоположение или Local SEO е процес, които подобрява видимостта на бизнеса или услугите, които предлагате при търсене в  търсачката на Google или Google Maps, спрямо град, област, конкретна локация или най-близко местоположение.

Local SEO е ефективен и удобен метод за повишаване на видимостта на вашият локален бизнес или уеб страница при търсачката на Google,  тъй като увеличава неколкократно броя на потенциалните Ви клиенти търсещи услуги или продукти, които Вашият бранд предлага в конкретна локация, град, област и т.н.

Как Local SEO помага на бизнеса ?

как-оптимизацията-по-местоположение-помага

95 % от потребителите търсят локално и онлайн

Поставете се на мястото на потребителите, имате нужда от нова кола,телевизор или някаква услуга, какво бихте направили ? 95% от потребителите биха взели телефона си и биха потърсили онлайн бизнеса, които е най-близко до тях ако не сте онлайн 100% вие ще останете невидими за потенциалните купувачи.

Добра възвръщаемост на инвестицията

Оптимизацията по местоположение е една от най-бързо възвръщаемите инвестиции в техниките на SEO оптимизацията, използвайки нашите услуги Вие ще бъдете по-близко до Вашите клиенти, ще бъдете от първите намерени в Google търсачката, а клиентите ви ще носят по-високи приходи.

local-seo-е-най-добрата-инвестиция
най-добрия-начин-за-комуникация-с-клиентите-при-локал-сео

Най-добрия начин за комуникация с клиентите

Доверието на клиентите Ви е важна част от бизнеса, а чрез Local SEO получавате възможността да получавате обратна  връзка с клиентите Ви, преглеждате коментари и ревюта и да променяте бизнес стратегията си спрямо желанията и нуждите на клиентите ви, както и да спечелите доверието им.

Нашият процес

Анализ на ключовите думи за локацията

На първо място ще определим правилните ключови думи за вашият бизнес, от правилното определяне на ключовите думи за конкретната локация зависи правилното позициониране на уеб сайта Ви.

Локална оптимизация на сайт

След правилният подбор на ключовите думи ще оптимизираме уеб сайта за локално търсене, за да може вашият уеб сайт да излиза на челни местра при търсене в Google в конкретно местоположение.
 

Създаване на профил в Google My Business

Ще създадем профил в Google My Business с правилно подбрана информация, като информация за бизнеса, директория в която да се позиционира и баннер за вашият бизнес профил.

Регистрация в локални директории

Ще регистрираме вашата компания в едни от най-популярните български и чужди бизнес каталози и локални директори със съответното SEO описание, ключови думи и фрази отговарящи на Вашият бизнес.

Профили в социалните мрежи

Регистрацията на бизнес профили в социалните мрежи е неизменна част от локалната SEO оптимизация, тя ще помогне на бизнеса Ви да увеличите Вашите последователи и фенове.

Анализи и статистики

Ще анализираме подробно данните от местните посетители и техните действия на 
вашият уеб сайт за да можем да получим детайлна информация за мненията и отзивите на Вашите клиенти.

Други SEO услуги

Знаете ли какъв е вашият #SEO ранк ?

Заявете тук безплатен одит на Вашият уеб сайт. 

Свържете се с нас


Нека заедно обсъдим детайлите на вашият проект и да изготвим вашата индивидуална оферта.
Последвайте ни и в социалните мрежи