Изработка на фирмен уеб сайт | Студио Уеб Графика

Изработка на 
фирмен уеб сайт

Изработка на 
фирмен уеб сайт 
от Уеб Графика

Ако притежавате успешен бизнес, но искате да продавате 
повече, помислете и за вашето дигитално присъствие и инвестирането в изработката на уеб сайт за вашият бранд. 

Изработката на фирменият уеб сайт е най-добрата известиия за да извлечете максимума от бизнеса и да постигнете повече.

Ние от Уеб Графика изработваме атрактивни статични и динамични корпоративни уеб сайтове с включена начална SEO оптимизация, безплатен домейн и хостинг за първите 12 месеца и всичко необходимо за един успешен дигитален старт онлайн. 

Нашите динамични фирмени уеб сайтове са изработени върху популярните CMS платформи, като Wordpress, Magento,  Opencart и т.н които разполагат с административен панел и са лесни за редакция и корекция на съдържанието. Статичните HTML фирмени уеб сайтове са с изцяло написан код от нашите програмисти SEO оптимизирани и с атрактивен дизайн.  Без значение каква е Вашата бизнес ниша нашият екип от специалисти ще изработи перфектния фирмен уеб сайт за Вас.

Предимствата на уеб сайтовете изработени от нас

Атрактивен дизайн

Нашите уеб сайтове са с атрактивен дизайн, които насочва вниманието към най-важните ресурси на страницата, за да могат потребителите да се фокусират върху съдържанието.

Лесна навигация

Бърза и удобна навигация чрез бутони и вътрешни линкове чрез, които потребителят да сърфира в сайта безплоблемно за по-добро и лесно потребителско преживяване.

Уникалност

Създаваме нашите сайтове с прецизно и професионално отношение към детайлите така, че те да се откроят от конкуренцията, следвайки 
вашият бизнес модел и вашите цели.

изработка-на-cms-фирмен-уеб-сайт-от-студио-уеб-графика
изработка-на-html-фирмен-уеб-сайт-от-студио-уеб-графика

Адаптивен  дизайн

Уеб сайтовете ни са стилизирани и оптимизиран дизайн, за да могат да  се визуализират оптимално на различни мобилни устройства, а както знаем респонсив дизайна играе ключова роля в SEO класирането.

Оптимизиран за Google

Нашите уеб сайтове са не само успешни. Те продават ! Всички изработени от нас сайтове са с начална SEO оптимизация индексирани от търсачката на Google, за да може да бъдете видими онлайн.

Поддръжка

Нашият екип ще бъде винаги на разположение, за да ви съдейства. Може да се свържете с нас по най-удобният начин за Вас посредством телефон, имейл,  контактната форма или чрез социалните мрежи.

С всеки пакет за изработка на уеб сайт или онлайн магазин вие получавате:

Безплатен хостинг

Всеки план включва в цената си безплатен хостинг за 1 година и 25 GB NVMe SSD дисково пространство

Безплатен домейн

По желание може да се възползвате от безплатните домейни от типа:

.com .online .eu .info .store

SSL сертификат

Получавате безплатен SSL сертификат за защита на административната част на вашият уеб сайт

Адаптивен дизайн

Получавате респонсивен дизайн и оптимална визуализация на всички мобилни устройства

Основни правила при изработката на уеб сайт

Преди започването на проект за изработка на фирмен уеб сайт трябва да бъдат уточнени няколко важни параметъра:

 

Подбор на най-важните ключови думи?

 

Преди да заявите изработване на фирмен уеб сайт е необходимо да изберете най-характерните ключови думи според вашата бизнес ниша. Изборът на ключови думи и фрази е първата най-важна  стъпка от последващите процеси по изработката на уеб сайта, SEO оптимизация и правилното индексиране в търсачката на Google.

 

Избор на името на вашият бизнес сайт?

 

Друго важно правило, което не трябва да се пренебрегва е името на вашият сайт. То трябва да бъде отчетливо, ясно и кратко отразявайки тематиката на вашият бизнес. Заглавието на страницата трябва да съдържа най-важната ключова дума или фраза отговаряща на вашият бизнес. Основното правило 
за правилното SEO оптимизиране на уеб сайта е броят символи в заглавието на страницата, то не трябва  да съдържа повече от 60 символа.

 

Избор на домейн и разширение за домейна?

 

Най-важният елемент, които е от съществено значение за развитието и популяризацията на Вашият  бизнес уеб сайт е избора на домейн. Трябва добре да прецените какво да бъде разширението на домейна, дали да бъде .com, .bg, .eu , .org и тъй нататък. Имайте предвид, че прекалено дългото име на  
домейна може да обърка потребителите Ви.

 

Описанието на фирменият уеб сайт?

 

Описанието на уеб сайта или така нареченият meta description се определя главно от тематиката на  уеб сайта, а също така е свързан и с избора на домейн. Описанието трябва да представлява кратко резюме на Вашият бизнес с добре стилизирани ключови думи и фрази, за да може сайта Ви да бъде 
позициониран на по-горни позиции при търсене на конкретните ключови думи в Google търсачката.

Цени за изработка на фирмен уеб сайт

HTML фирменият уеб сайт представлява статичен уеб сайт, които е подходящ за компании развиващи се в тясно специализирана сфера в която не е необходимо да бъдат правени ежедневни промени по съдържанието. Този тип уеб сайтове са лесни за подръжка и оптимизация тъй като не се налага да влагате допълнителни средства за корекции на страниците.

 

Динамичният фирмен уеб сайт е изграден върху популярна CMS платформа  или система за управление на съдържанието. Този тип сайт е лесен за редакция посредством вграденият административен панел за управление на съдържанието. CMS платформите предлагат безброй плъгини и разполагат с много функционалности, за това биват SEO-friendly за търсачките. Ние от Уеб Графика работим с най-популярните платформи, като Wordpress, Opencart, Magento и т.н. 

 

В цената за изработката на фирменият уеб не са включени снимковият и текстов материал. Ако не разполагате с това време или не сте сигурни в уменията си може да се доверите на нашите графични дизайнери и копирайтъри.

* Посочените цени са с вкл. ДДС

Често задавани въпроси

Как да заплатя поръчаният пакет ?

Заплащането става по банков път, данните за банковата сметка са обявени в секция "Контакти"

Мога ли да проследя поръчката ?

На предоставеният имейл адрес ще получите потвърждение за избраният пакет и статуса на поръчката.

Мога ли да променя нещо в избраният пакет ?

Да разбира се, ако желаете да променим нещо ще изготвим индивидуална оферта специално за Вас.

Какъв е процеса по предоставяне на услугите ?

След получаване на плащането ти, ще се свържем с Вас по телефон за да потвърдим започването на работата по избраният проект за да изготвим план и стратегия за действие.

Какви гаранции давате ?

Ние от Уеб Графика Ви гарантираме, че ще свършим качествено работата си по предоставяне на нашите услуги.

Мога ли да анулирам поръчката ?

Можете да анулирате поръчка през формата за контакти или в свободен текст на следният имейл адрес: office@web-graphica.bg

Свържете се с нас


Нека заедно обсъдим детайлите на вашият проект и да изготвим вашата индивидуална оферта.
Последвайте ни и в социалните мрежи