Реклама в Google Ads | Студио Уеб Графика

Реклама в Google Ads

Управление на рекламни кампании 
в Google Ads

Google Ads е платена рекламна платформа, която Ви дава възможността онлайн магазина или уеб сайта Ви да се класира на по-горни позиции в резултатите от търсенето в търсачката на Google. За да бъде ефективна рекламата се избират подходящи ключови думи свързани с Вашите продукти или услуги, които предлага бизнесът Ви. 

 

Позицията, на която ще бъдат показвани Вашите рекламни послания се определя от избраната цена на клик, която е зададена предварително, като таксуването е само за посещения, а импресиите са безплатни.  

Ако все още не използвате ефективността на рекламата в търсачката на Google, то точно сега е моментът да започнете. Ние ще изградим вашето онлайн присъствие, чрез професионално управление на Вашите рекламни кампании.

Този тип рекламни кампании предоставят огромни възможности за обхващане на огромна целева аудитория, чрез показване на интересно спонсорирано съдържание под различни форми и посредством удобен тип комуникация. Това я прави една от най-ефективните реклами. Подходящите начини за таргетиране на аудиторията с времето стават все повече и повече, а това прави този тип кампании една от най-ефективните дори и за ограничен бюджет.

Бъдете видими, когато хората търсят в Google предлаганите от Вас услуги или продукти

Търсачката на Google е мястото, което хората ежедневно използват и търсят какви продукти да закупят, къде да отидат и се информират за промоционални кампании и оферти. При рекламна кампания в мрежата за търсене Вашите продукти ще бъдат показвани, когато някой ги потърси в интернет. Рекламите в Google са адаптивни и ще бъдат показвани както на компютър така и на мобилни устройства.

студио-уеб-графика-реклама-в-google-ads

Стимулирайте хората да извършват действия важни за Вас

Повече трафик към уебсайта Ви

Увеличете Вашите продажби онлайн, като насочвате целевата Ви аудитория към конкретна страница.

Повече телефонни обаждания

Увеличете броя на обажданията от клиенти с реклами, съдържащи телефонния Ви номер и бутон за обаждане чрез кликване.

Повече офлайн посещения

Рекламата в Google Ads работи ефективно, не само онлайн. Насърчавате клиентите си да посетят Вашата физическа локация.

Рекламният бюджет за Google е достъпен за всеки бизнес

Бюджета необходим за една рекламна кампания в Google Ads е достъпен за всеки тип бизнес и може да бъде контролиран по всяко време с цел оптимизация на рекламата. Най-голямото предимство на тази платформа е плащането тип "pay per click" - плащане на клик.

Цел на рекламната кампания

Продажби

Осигурете си повече продажби чрез подканващи текстови,банерни или видео послания чрез автоматично офериране и насочване и генерирайте повече продажби.

Възможни клиенти

Насърчавайте хората да предприемат действия на Вашият уеб сайт чрез текстови реклами или събирайте имейл адреси за връзка с потенциалните Ви клиенти.

Трафик към уебсайта

Насърчавайте определена целева група да посещава Вашият уеб сайт и симулирайте повече трафик чрез текстови рекламни послания, ефективни банери или видео.

Обмисляне на 
покупка

Насърчаване на Вашата аудитория да разглежда продуктите и услугите, които предлагате с цел закупуване и запознаване с марката.

Обхват и информираност

Тук целта е да достигнете до голям брой хора и да изградите информираност към вашият бранд, така че той да бъде разпознаваем в интернет пространството.

Популяризация на приложение

При този метод се цели постигане на максимален брой инсталирания и взаимодействия с рекламираното приложение. 

Типове рекламни кампании в Google Ads

Чрез ефективно създадената кампания, вашите реклами ще достигат до подходящите хора и ще развиват бизнеса Ви. Типът на кампанията определя позицията и мястото, на което клиентите Ви ще виждат рекламата. Google Ads предлага и насочване на рекламите, за да може обхвата да бъде стеснен и да достигнете до конкретна целева група.

Реклама в мрежата за търсене

При този тип реклама се създават текстови реклами с подканващи послания, показващи се в резултатите от търсенето в Google.

YouTube видео рекламно послание

Увеличава възможните клиенти, както и реализациите. Тези реклами могат да бъдат пропуснати след 5 сек. , кликовете върху рекламата са безплатни, плаща се само когато бъде изгледан целият видео клип.

Реклама в дисплейната мрежа

Създават се визуално атрактивни банерни реклами, които се показват в Дисплейната мрежа на Google, YouTube или в мобилно приложение.

Рекламна кампания 
в Gmail

Привлекателни имейли, които се позиционират в раздел "Промоции" и "Социални мрежи" в пощенската кутия в Gmail. Плащането става, когато потребител отвори Вашият рекламен имейл.

Реклама в мрежата за пазаруване

Искате да разширите обхвата на бизнеса си и да продавате извън пределите на България. Тази маркетинг кампания е точно за Вас. 

Smart рекламна 
кампания

Увеличете продажбите от Вашият уеб сайт или онлайн магазин чрез автоматизирани  реклами в Google, които се показват както в мрежата за търсене, така и 

в Google Maps

Защо да изберете нас?

Нашият екип от маркетингови специалисти ще се погрижат за увеличаване на аудитория и разпознаваемост на Вашият бранд. 
Уеб Графика се ангажира с цялостното развитие на рекламната кампания от началото до края. 

 

Ние ще следим и анализираме Вашите резултати ежедневно, а при необходимост ще направим промени, така че рекламната Ви кампания да бъде максимално оптимизирана и успешна.  За повишаване на потребителският интерес и разрастване на бизнеса ние препоръчваме Google Ads рекламната кампания да бъде комбинирана с реклама в социалните мрежи. Промотирането на един бизнес във възможно най-голям брой онлайн маркетинг канали увеличава Вашата целева аудитория, потенциалните клиенти и печалбите. 
 

Ние сме креативни
Спазваме обещаните срокове
Държим на клиентите си
studio-web-graphica-google-ads-certification
studio-web-graphica-google-analytics-certification

Често задавани въпроси

Как да заплатя рекламната кампания ?

Рекламата се заплаща директно от вашата кредитна карта, обвързана с вашият акаунт в платформата. Google Ads предлага контрол върху бюджета и възможността да изберете период на таксуване и генериране на фактурите.

Какъв бюджет ми е необходим ?

Рекламният бюджет се определя изцяло от Вас и не е свързан с месечната такса за управление на рекламните кампании. Ние от Уеб Графика ще Ви дадем насоки за оптималният бюджет, спрямо вашите цели.

Как да стартирам рекламната кампания ?

Чрез бутона "Поръчай тук" може да заявите услугата и попълнете формацията за Вашият бизнес и ни изпратете запитването си. Ние ще се свържем с вас, за да уточним всички въпроси и детайли относно рекламната кампания в Google Ads.

Как ще получа месечните си отчети ?

Генерираните месечни отчети ще Ви бъдат предоставени по начин избран от Вас.

Мога ли да променя нещо в избраният пакет?

Да, разбира се.  Направете запитване за исканите корекции и ние ще изработим индивидуална оферта само за Вас.

Мога ли да анулирам поръчката ?

Можете да анулирате поръчка през формата за контакти или в свободен текст на следният имейл адрес: office@web-graphica.bg

Свържете се с нас


Нека заедно обсъдим детайлите на вашият проект и да изготвим вашата индивидуална оферта.
Последвайте ни и в социалните мрежи